2015年3月9日月曜日

うな(鰻)ちらし寿司と韃靼蕎麦ラーメン



ふでむら大中山店の創作メニュー、うなちらし寿司は京風でさっぱりした味でした。鰻増量もありファンには最高です。また、 蕎麦粉でラーメンを創るのは想像できますが味は?こちらは少し粘りがありましたが結構美味しかったです。


The sushi rice with a variety of vegetables which are the creation menu and U in a spotted Onakayama store with bran had Kyoto-style and was the light taste. There is also eel increase and it's best for a fan. You can imagine creating Chinese noodles with buckwheat flour, but the taste? There was a stickiness, but this was a little quite good.


笔村大中山店的创作菜单,鳗鱼寿司是由于京风清爽的味。鳗鱼增量也在向(到)爱好者最高。还有,用荞麦粉创造拉面能想象,不过味呢?这稍微有粘性,不过相当好吃。




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